't Venster

Gen. Foulkesweg 42A
6703 BT Wageningen
tel: (0317) 426633

Discipline(s):

't Venster; Centrum voor muziek, dans, theater en beeldende kunst.

’t Venster biedt een breed scala aan cursussen voor kinderen en volwassenen. Tijdens de Culturele Ronde zullen werken van de deelnemers geëxposeerd worden. U krijgt dan een uitstekend beeld van de vele mogelijkheden die ’t Venster te bieden heeft. We zullen de expositie omlijsten met verschillende activiteiten.
Een programma vindt u vanaf begin april op www.tvenster.nl

Cursussen voor kinderen
Kenmerkend voor de kindercursussen van 't Venster is dat ze kinderen de ruimte geven in hun vormgeving en expressie. Of het nu om schilderen of beelden maken gaat, kinderen worden serieus genomen en leren hun vaardigheden te ontwikkelen. Deskundige docenten zetten hun vakmanschap in om de mogelijkheden van de expressie en verbeeldingskracht te benutten en tot uiting te brengen

Cursussen voor volwassenen
Het cursusprogramma van ‘t Venster voor volwassenen kent verschillende disciplines. De ruimtelijke cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Het aanbod voor de vlakke werkvormen: tekenen, schilderen en fotografie is opgebouwd uit niveaus.
Hebt u een basis opgebouwd en zoekt u verdieping, dan kunt u uit een scala van cursussen voor gevorderden kiezen. In deze cursussen zult u aangesproken worden op datgene wat u met het werk wilt zeggen of bereiken. Veelal werkt u vanuit thema's die door de docent of u zelf aangedragen worden. Het proces van het beeldend werken en het ontwikkelen van een eigen manier van kijken en werken zullen hier een voornaam onderdeel zijn.

Activiteiten:

Op zaterdag 25 en zondag 26 april staat ’t Venster, als deelnemer van de Culturele Ronde, bol van creativiteit. Alle cursisten laten zien hoe zij hun talenten hebben ontwikkeld in het afgelopen seizoen. Op een levendige manier presenteren zij zich via dans, muziek, theater of beeldende kunst.