Eigenhandig - Zideris Wageningen

Generaal Foulkesweg 15
6703 BJ Wageningen

088 - 5132878

Discipline(s):

Handgemaakte producten van keramiek, beton, textiel, kaars en hout, maar ook schilderijen, beelden, gedichten en fotografie.

 

Expositie adres Culturele Ronde:

Eigenhandig

Bij Zideris Eigenhandig maken mensen met een verstandelijke beperking producten van keramiek, textiel, beton, kaars en hout. Ook maken zij schilderijen, beelden, gedichten en foto's. Het maken van deze producten helpt groeien naar vermogen en draagt bij aan het persoonlijk geluk.

Schijversharten werkt deze keer samen met Zideris Eigenhandig.

 

De Wageningse dijk

Op 22 en 23 april 2017 wordt een korte poëzieroute gerealiseerd, langs ongeveer 15 tekstinstallaties, voornamelijk op de Wageningse dijk. Deze route vestigt het aandacht op het Wageningse landschap en is tot stand gekomen door een samenwerking van amateurkunstenaars van Zideris en Schrijversharten.

Zideris

Zideris is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.

 

Bij Zideris mag je zijn wie je bent, kun je groeien naar vermogen, ondersteunen we je naar persoonlijk geluk. Dat je mag zijn wie je bent, vinden wij belangrijk. Het is voor ons essentieel dat onze cliënten zich thuis voelen in hun woning, naar werk of dagbesteding kunnen, en leuke dingen kunnen ondernemen in hun vrije tijd.

Exposities:

2017

Op 22 en 23 april 2017 wordt een korte poëzieroute gerealiseerd, langs 12 tekstinstallaties, voornamelijk op de Wageningse dijk. Deze route vestigt het aandacht op het Wageningse landschap en is tot stand gekomen door een samenwerking van amateurkunstenaars van Zideris en Schrijversharten.

 

2016

Expositie in de zomermaanden in De bblthk.

In samenwerking met Martijn Adelmund, stadsdichter, een tekstinstallatie tijdens het evenement 'Gelderse Arcadie' gepresenteerd.