Cameraclub

Clubavonden:

Floralaan 20B

6707 HR Wageningen

(Speeltuin Tuindorp)

Discipline(s):

Fotografie

Expositie adres Culturele Ronde:

Deelname aan overzichtstentoonstelling Culturele Ronde 8-23 april 2017 in De Casteelse Poort.

In het kader van ons 50-jarig jubileum houdt de Camera Club Wageningen een uitgebreide expositie in museum De Casteelse Poort te Wageningen in oktober en november 2018.

De leden van onze fotoclub houden zich bezig met fotograferen, individueel en samen, tijdens workshops en excursies.

Een tweede activiteit van de club is het bekijken en bespreken van elkaars werk om van elkaar te leren en de kwaliteit van ons werk te verhogen. We streven ernaar om beter te kijken, beter te fotograferen en beter te selecteren. Ook fotobewerking komt aan bod.

Wij doen regelmatig mee aan wedstrijden, zowel als club als individueel.
Onze clubavonden kennen een prettige ontspannen sfeer. We houden ons serieus bezig met onze gezamenlijke hobby, de fotografie. Wij geven elkaar opbouwende en leerzame feedback. We zijn geen school of cursus, maar een vereniging.

In 2018 bestaat de Camera Club Wageningen 50 jaar. Wij vieren dat o.a. met een open dag op 25 maart 2018 in de Junushoff, een fotowedstrijd voor Wageningers en een expositie in oktober en november 2018 in De Casteelse Poort.

Tijdens de Wageningse Culturele Ronde 2017 op 22 en 23 april portretteren wij de deelnemende kunstenaars. Onze foto's van de Culturele Ronde 2015 zijn HIER te vinden.

 

De foto's in de galerie hieronder zijn gemaakt door Evelien Rutgers en Geert van Eekelen en zijn tussen 8 en 23 april te zien als onderdeel van de overzichtsexpositie van de Culturele Ronde 2017 in de Casteelse Poort te Wageningen.

Exposities:

De Cameraclub Wageningen exposeert de hele maand mei 2017 in de bblthk met haar jaarlijkse themawedstrijd.

Het thema van het seizoen 2016-2017 is "Rust".